A gránátalma a testsúlycsökkentésben

A gránátalma olyan tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, melyek igen előnyösek a tested számára. A gyümölcslé elősegítheti a fogyást is, különösen akkor, ha vele egy időben mellőzzük az egészségtelen, cukrozott italok fogyasztását is. Nagyon fontos azonban, hogy beszéljünk orvosunkkal, mielőtt bármilyen ilyen jellegű diétába belekezdenénk.
 

gránátalma

Az egészséges kiegészítő

A gránátalma levének rendszeres fogyasztása egy egészséges alternatívája a cukrozott üdítőitalok helyettesítésére. A gránátalmalé egy ízletes ital, ami által kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mint amennyit egy cukros ital során tennénk, így a fogyás hamar elindítható segítségével.

Fogyás

A MedlinePlus honlapon azt találjuk, hogy a gránátalma levét már több helyen használják az elhízás kezelésére és a fogyás segítésére. Természetesen még több bizonyítékra van szükség, mielőtt bebizonyosodhat, hogy a gránátalma közvetlen módon segíti a fogyást.  

Gránátalma egyéb előnyei

A gránátalmának a fogyáson kívül más előnyei is vannak, állítja Thomas Behrenbeck kardiológus, aki azt mondja, hogy segíthet lassítani a koleszterinszint növekedését és ezenfelül olyan antioxidánsokat tartalmaz, melyek megvédik a szervezetet a sejtpusztító szabad gyökök káros hatásaival szemben. A Consumer Report honlapján kifejti, hogy ez a gránátalmalé magas polifenoltartalmának köszönhető.  Nagyon fontos figyelni arra, hogy csak olyan gránátalmalevet vásároljunk meg, amiben nincsen hozzáadott cukor. A hozzáadott cukor ugyanis megnöveli az ital kalóriatartalmát, így jóval kevésbé lesz hasznos a fogyás elősegítésében. Sőt a cukortartalom a gránátalmalé szívre és koleszterinszintre gyakorolt előnyeit is megszüntetheti.

Mellékhatások: Előfordulhat, hogy a gránátalmalé allergiás reakciókat válthat ki, ha nagy mennyiségben fogyasztjuk azt. A gyümölcslé zavarhatja egyes gyógyszerek felszívódását is, így fontos, hogy megkérdezzük orvosunkat erről.

100% Gránátalmakoncentrátum szelénnel 500ml

100% Gránátalma koncentrátum szelénnel 500ml

A Gránátalma koncentrátum kiemelkedően magas antioxidáns tartalmánál fogva, természetes védelmet nyújt a téli időszak megbetegedései ellen.

Ár: 3490 Ft
Megnézem

BioCo Gránátalmakivonat 80 db

BioCo Gránátalma kivonat 80 db

A Gránátalma kivonat tablettánként magas koncentrációjú, 40% ellagsav tartalomra standardizált gránátalma kivonatot tartalmaz. Használata javasolt mindazok számára,

Ár: 3490 Ft
Megnézem

Gránátalma 500 mg 90 dbkapszula (Sanct Bernhard)

-11% Gránátalma 500 mg 90 db kapszula (Sanct Bernhard)

A gránátalma kiváló antioxidáns, amely egyre felkapottabb a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában. A gránátalma az ellagsav legbőségesebb forrása.

Ár: 6190 Ft
6980 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!